About Me Order Site Map Movie

Tempahan


بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum

Alhamdulillah . masih diberi peluang untuk mengupdate blog . Jom tempah edit blog dengan shahril !







Edit blog murah2 je shahril berikan kepada semua pembaca blog shahril ! OKayyy lets go !



Tempahan untuk DESIGN/EDIT/CUSTOMIZE BLOG !



Nak cantikkan blog anda? Nak blog anda kemas dan menarik?



RM 20 SAHAJA. 


Berminat?
Hantarkan sebarang pertanyaan dan maklum balas anda di Facebook Blog Shahril. Klik link di bawah :
FB Blog Shahril 

Takde facebook ? boleh sent dekat email shahril yeee .

Email : Shahrilmahmood97@gmail.com

Takde email ? Nampak sangat bergurau ! hehehe .


Kalau susah2, hantar jee dekat whatsapp ke, instagram ke, twitter ke.


Whatsapp: 0199669628

Instagram: @CheShahril
Twitter: @ShahrilMahmood

Sebaik-baiknya, hantar pertanyaan directly dekat fanpage ! Senang sikit kerja . hehehe

_______________________________________________________________




Pakej 1.  RM20 (Basic):

Antara perkara yang akan diedit pada blog anda :



* Header simple
* Tukar Template dan Background
* Facebook Like & Share Button
* Letak Button Follow dan Like dekat header
* Favicon
* Centerkan Header
* Buang Navigation Bar
* Buang Subscribe : Post Atom
* Buang Attribution
* Letak Ayat di Bawah Setiap Post
* Centerkan Post Title
* Centerkan Sidebar Title
* Buat Border untuk Post & Sidebar Title
* Cantikkan Kotak Komen
* Letak Copyright berbentuk gambar Simple

________________________________________________________________



Pakej 2:

--> basic + header (Complex) + body + footer (Complex) = RM30



___________________________________________________________




Tempahan lain :



Header: RM2 - RM5

Footer: RM2 - RM5

Banner: RM1 - RM5

Lain2. Boleh pm di fb :)


________________________________________________________________


Jika anda mahukan blog anda diedit/ design / customize mengikut citarasa anda, mesej detail ke Fanpage FB Blog Shahril ( KLIK )


*JANGAN LUPA send password dan email blog dan FB anda bagi memudahkan kerja design/edit/customize blog.


*Terangkan secara jelas bagaimana anda nak blog anda diedit/design. Jika melibatkan gambar anda, contohnya nak buat header, send bersama mesej di FB blog Shahril.



________________________________________________________________



Untuk Tempahan Edit Full Blog:


Warna Tema Blog:

Package 1 atau 2:
Url Blog:
Email Blog:
Password Blog: 
Nak header atau tidak:


________________________________________________________________




Untuk Tempahan Lain:



Tajuk Header/Footer/Banner etc:

Deskripsi/Ucapan jika ada :
Adakah ingin meletakkan Url anda di header: 
Gambar2 sendiri, doodle *link:


________________________________________________________________



Cara Bayaran :


Edit Blog : Bank in melalui bank islam


Pembayaran melalui Bank in sahaja kecuali memang tak boleh nak bank in sangat dah :)


________________________________________________________________



2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. takkan tak tahu nak follow blog ? erm erm . pelik ni

      Delete

Terima Kasih Atas Pandangan Dan Komen Anda . Saya Akan Memperbetulkan Apa Yang Kurang . :) Lepas komen Jangan Lupa Share Artikel Dan Follow Blog Shahril !

Copyright © 2017 All Rights Reserved By Muhammad Shahril